VZW Zorg en Welzijn

Jobstudenten

Zin om als jobstudent bij ons kennis te maken met de praktijk en interessante werkervaring op te doen? Als jobstudent kan u ons tijdens de schoolvakanties en de weekends komen ondersteunen. Bekijk op onze vacature pagina welke studentenjobs wij momenteel aanbieden.

Vacatures

Studentenjobs bij Zorg en Welzijn

Keukenhulp

Als keukenhulp ondersteunt u de keukenmedewerkers bij het bereiden en klaarzetten van maaltijden in de koude/ en of warme keuken. U helpt mee op- en afdienen en staat in voor de afwas.

Staat u graag in de keuken, hecht u ook belang aan orde, netheid en hygiëne? Kunnen wij op u rekenen, helpt u graag anderen op een vriendelijke manier?

U kan vakantiejob doen als u 16 jaar of ouder bent, of 16 jaar wordt in het jaar dat u vakantiewerk doet én als u het 2de middelbaar voltooid hebt. Uw studiekeuze in voeding is voor ons een pluspunt maar geen absolute vereiste.

Medewerker hoteldiensten (onderhoud en logistiek)

Als onderhoudsmedewerker staat u in voor de schoonmaak van kamers en gemeenschappelijke ruimtes in ons woonzorgcentrum. U bent ook verantwoordelijk het opdienen van ontbijt, koffie, soep, maaltijden, ... en helpt mee bij de afwas.

Bent u graag onder de mensen en houdt u van orde en netheid, dan bent u diegene die wij zoeken!

U kan vakantiejob doen als u 16 jaar of ouder bent, of 16 jaar wordt in het jaar dat u vakantiewerk doet én als u het 2de middelbaar voltooid hebt.

Zorgondersteuner, zorgkundige of verpleegkundige

Als zorgkundige of verpleegkundige bent u verantwoordelijk voor het verlenen van zorg en ondersteuning aan de bewoners van het woonzorgcentrum. Hebt u een hart voor ouderen en wilt u graag werken in de zorg? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Gebeten door de zorgmicrobe? Een warm hart voor ouderen? Bij ons kan u praktijkervaring opdoen!

U kan vakantiejob doen in de zorg als u een opleiding volgt als verzorgende, zorgkundige of verpleegkundige en u minimum het 6de jaar verzorging of het 1ste jaar verpleging met vrucht hebt beëindigd.

Ondersteuner kinesitherapie

De kinesitherapeut is verantwoordelijk voor het geven van zorg op maat aan de bewoner op twee afdelingen van het woonzorgcentrum. De nadruk wordt gelegd op revalidatie, behoud van mobiliteit, preventie contracturen en zit – en ligcomfort. Wilt u graag het geleerde in de praktijk omzetten en wilt u graag ervaring opdoen in een woonzorgcentrum?

U kan vakantiejob doen in de kine als u de opleiding kinesitherapie volgt en bij voorkeur het derde bachelorjaar met vrucht hebt beëindigd.

Ondersteuner ergotherapie / animatie

De ergotherapeut of animator is verbonden aan één of twee afdelingen. Hij/zij zorgt voor zowel individuele begeleiding als de organisatie van groepsactiviteiten. Kan u op een enthousiaste manier voor een zinvolle dagbesteding voor onze ouderen zorgen?

U kan vakantiejob doen op de dienst ergotherapie of animatie als u minimum uw tweede jaar animatie, ergotherapie, orthopedagogie of gelijkaardig hebt afgerond en een basiskennis verzorging bezit.

Stage

Jaarlijks ontvangen we heel wat leergierige studenten en laten we ze proeven van de zorg voor ouderen en de organisatie van het woonzorgcentrum.

Wilt u ook graag bij ons stage doen? Stuur ons een mailtje!

Medeweker + stagiair

Interesse om bij ons stage te volgen?

 

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Voor welk woonzorgcentrum wenst u te solliciteren?