VZW Zorg en Welzijn

Kinderopvang (enkel in de vakantie)

Kuurne

Opvangmomenten

Zorg en Welzijn Kuurne biedt kinderopvang aan elke werkdag tijdens de schoolvakanties tussen 7u en 18u. Uitzonderlijk kunnen we de opvang uitbreiden en opvangen aanbieden op afwijkende uren.

auto's

Wie kan bij ons terecht?

Wij bieden kinderopvang aan voor alle schoolgaande kinderen van 2,5 jaar tot 12 jaar. Kinderen en kleinkinderen van medewerkers zijn welkom alsook kinderen van niet-medewerkers.

Activiteiten

Een uitgebreid en gevarieerd activiteitenaanbod wordt wekelijks voorbereid door een team enthousiaste monitoren. Voor alle leeftijden worden aangepaste activiteiten georganiseerd in de feestzaal van het woonzorgcentrum. De feestzaal is ingericht met een bouwhoek, een knutselhoek voor de kleine kinderen. Bij mooi weer gaan de kinderen geregeld spelen in de speeltuin van de gemeente Kuurne, maar er worden ook activiteiten gepland in onze grote binnentuin. Eénmaal per week gaan de kinderen zwemmen in het zwembad van Kuurne. De monitoren begeleiden zowel de kleine als de grotere kinderen. Het overzicht van de activiteiten hangt steeds uit aan de feestzaal.

Speelgoed

Maaltijden

Kinderen kunnen indien gewenst ontbijten (boterham met beleg en drankje) tot 9u. ’s Middags is er de mogelijkheid tussen boterhammen met beleg en soep of een verse warme maaltijd (soep en hoofdgerecht) bereid door de keuken van het
woonzorgcentrum. Kinderen hoeven ’s middags dus geen eigen lunchpakket mee te brengen.

Inschrijven

Inschrijven voor de kinderopvang is noodzakelijk. De startdatum van de inschrijvingen kan u op onze website terugvinden.
U kan inschrijven op weekdagen voor een halve dag, een hele dag of voor een week. Ook voor een warme maaltijd
’s middags dient ingeschreven te worden. Bij kinderen die voor de eerste keer komen, dient er vooraf een infofiche ingevuld te worden. De coördinator kinderopvang helpt u graag verder. In geval van volboeking hebben de (klein) kinderen van de medewerkers voorrang.

Annuleren

Annuleren kan zonder kosten indien de dag ervoor gemeld. Ook bij het voorleggen van een ziektebriefje worden geen kosten aangerekend.

Lego

Folder

De prijzen van de kinderopvang kan u raadplegen onder het luik tarieven.

Folder kinderopvang

 

 

quote
Een team enthousiaste monitoren bezorgt uw kind een fijne vakantie terwijl u zorgeloos kan werken.

Ontdek ons ander aanbod in Kuurne

Woonzorgcentrum

Het woonzorgcentrum in het hart van Kuurne heeft 168 woongelegenheden voor permanent verblijf. Het biedt ook de mogelijkheid om er samen als koppel te verblijven.

Meer info
Groep van erkende assistentiewoningen

Residentie Gasthuismeers heeft 38 comfortabele assistentiewoningen. Zowel alleenstaanden als echtparen kunnen er wonen in het bruisende Kuurne.

Meer info
Centrum voor kortverblijf

Het centrum voor kortverblijf heeft 8 woongelegenheden verspreid over de verschillende afdelingen (woongroepen) binnen het woonzorgcentrum.

Meer info
Centrum voor dagverzorging

Het centrum voor dagverzorging maakt het mogelijk dat ouderen langer in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen door overdag zorg en begeleiding aan te bieden.

Meer info
Dienstenchequebedrijf

Wij bieden een helpende hand bij uw huishoudelijke taken, strijkwerk en boodschappen regio Kuurne.

Meer info