VZW Zorg en Welzijn

Groep van erkende assistentie­woningen

Passendale

De Amberboom is een groep erkende assistentiewoningen in hartje Passendale voor zelfredzame senioren die de leeftijd van 65 jaar bereikt hebben. Wij verwelkomen koppels en alleenstaanden, die graag zelfstandig wonen met hulp binnen handbereik.

Bewoner GAW

Zorgeloos wonen in alle comfort en veiligheid

De energiezuinige woning is aangepast aan de mogelijke wijzigingen in uw woonbehoeftes en is volledig rolstoeltoegankelijk: grote lift, ruime deuropeningen, inloopdouche, alarmoproepsysteem, polyvalente ontmoetingsruimte, toegangscontrole met videofoon,…

Zelf koken of laten bedienen

Elke assistentiewoning heeft een volledig uitgeruste keuken. Als u de zorg voor het koken liever niet meer opneemt, kan u tegen betaling de maaltijden gebruiken samen met onze bewoners. Dagelijks worden verse maaltijden bereid in onze eigen keuken, op verzoek aangepast aan uw dieet.

Infrastructuur GAW Passendale

Eigen dienstenchequebedrijf

Zorg en Welzijn Passendale heeft een eigen dienstenchequebedrijf. Wij bieden hulp bij al uw huishoudelijke taken, strijkhulp en boodschappen. Wij kunnen heel flexibel inspelen op uw hulpvraag en bij eventuele problemen heel kort op de bal spelen.

Zelfstandig maar niet alleen!

24/24 en 7/7 voorzien wij verpleegkundige permanentie vanuit ons woonzorgcentrum. Indien u hulp nodig heeft, staan wij steeds voor u ter beschikking. Indien nodig wordt crisiszorg en overbruggingszorg georganiseerd om u bij te staan.

Zorgplan op maat dankzij de woonassistent

De woonassistent is het aanspreekpunt voor de bewoners van een assistentiewoning. Als bewoner kan u er steeds terecht voor al uw administratieve en praktische vragen. Alle zorgvragen worden gebundeld in een persoonlijk zorgplan. De woonassistent is minsten één keer per week aanwezig in de assistentiewoningen en tijdens de kantooruren telefonisch beschikbaar.

Activiteiten- en dienstenaanbod

Als bewoner van de assistentiewoningen kan u genieten van activiteiten die plaatsvinden in het woonzorgcentrum. U kan er ook gebruik maken van het dienstenaanbod (kapper, pedicure,…). In de Amberboom behoudt u uw eigen thuis in een zorgzame omgeving, u vindt er aansluiting bij een levendige gemeenschap in een rustgevende landelijke streek.

Bewoners GAW tuin

Denken aan de toekomst...

Door de goede ondersteuning, de inzet van maximale thuishulp, het extra toezicht in samenwerking met het woonzorgcentrum kan u lang in uw assistentiewoning blijven wonen. Bovendien is het een meerwaarde dat u voorrang krijgt als u naar ons woonzorgcentrum wenst te verhuizen.

Prijs en folder

Doordat wij reeds alle professionele hulpverleners in huis hebben, moeten we geen extra investeringen doen en kunnen we de prijs heel aantrekkelijk houden.

 prijs gaw

 

Folder GAW

Ontdek ons ander aanbod in Passendale

Woonzorgcentrum

Het woonzorgcentrum in het landelijke Passendale heeft 84 woongelegenheden voor permanent verblijf. Het biedt ook de mogelijkheid om er samen als koppel te verblijven.

Meer info
Dienstenchequebedrijf

Ons dienstenchequebedrijf biedt hulp in de regio Passendale bij uw huishoudelijke taken, strijkwerk en boodschappen.

Meer info