VZW Zorg en Welzijn

Woonzorg­centrum

Passendale

Het woonzorgcentrum van Zorg en Welzijn is gelegen in het centrum van Passendale. De ligging biedt een oase van rust waar u kan genieten van de zitbanken en de wandelpaden. U bent van harte welkom in één van onze 84 woongelegenheden, verspreid over vier afdelingen. Wij bieden zorg en begeleiding aan zorgbehoevende ouderen alsook aan ouderen met dementie.

Bewoners aperitief

Zorg dragen

 Onze zorg- en dienstverlening is geïnspireerd door onze kernwaarden. Ons multidisciplinair team verzekert u van de zorg en begeleiding die aansluiten bij uw noden en verwachtingen. We doen een beroep op onze referenten voor wondzorg, palliatieve zorg, pastorale zorg en andere specifieke zorgvragen. Uiteraard behouden wij een nauw contact met uw familie en uw huisarts.

Wonen

Het creëren van een gezellige en warme thuis is één van onze doelstellingen. Wij zetten in op innovatie en een aangename woonomgeving. Wij zijn een open huis waarbij gastvrijheid centraal staat.

Het woonzorgcentrum beschikt over verschillende kamertypes: éénpersoonskamer of een appartement voor een alleenstaande of echtpaar.

Gezellig vertoeven met familie en/of vrienden kan in de ruime en lichtrijke cafetaria de Passerelle of in onze rustgevende tuin. Verder beschikken we over een kapsalon, een kinéruimte en een kapel. Wifi is aanwezig in het volledige woonzorgcentrum zodat digitale contacten ook steeds mogelijk zijn.

Leven

Naast een zorgteam beschikt ons woonzorgcentrum over een woonleefteam dat tal van activiteiten organiseert. Dit kan gaan van  individuele kamerbezoeken tot fijne activiteiten in de zithoeken. Ook de ergotherapeuten begeleiden u graag.

Leven staat ook gelijk aan lekkere maaltijden. Onze warme keuken zorgt dagelijks voor verse maaltijden, rekening houdend met uw dieetnoden.

Infrastructuur WZC Passendale
Medewerkers zorg
Bewoner + sociale dienst

Prijs en folder

 De dagprijs is afhankelijk van het kamertype waarin u verblijft.

In de dagprijs is onder meer inbegrepen:

 • 24u/24u multidisciplinaire zorgverlening
 • maaltijden
 • incontinentie- en verzorgingsmateriaal
 • activiteiten woonleefteam
 • was en stomerij niet-persoonlijk linnen
 • huur infrastructuur

Niet inbegrepen in de dagprijs:

 • remgeld medicatie en huisarts
 • kapper en pedicure
 • persoonlijke was
 • tv, telefoon
 • schoonheidszorg

Het is belangrijk dat de bewoners hun eigen leefwereld behouden. Uiteraard mogen zij foto’s, kleine voorwerpen die voor hen een grote persoonlijke meerwaarde hebben meebrengen naar het woonzorgcentrum.

 

Prijs WZC Passendale

 Folder WZC Passendale

 

Ontdek ons ander aanbod in Passendale

Groep van erkende assistentiewoningen

De Amberboom in het hart van Passendale heeft 29 comfortabele assistentiewoningen. Zowel alleenstaanden als echtparen kunnen er wonen in een oase van rust.

Meer info
Dienstenchequebedrijf

Ons dienstenchequebedrijf biedt hulp in de regio Passendale bij uw huishoudelijke taken, strijkwerk en boodschappen.

Meer info